Biblioscope - Books & more
 

Distributie

Uw uitgave, of dit nu een boek is, een e-book, een CD, een filmpje of wat dan ook is waarschijnlijk bedoeld om gelezen of gezien te worden. Daarom moet je zorgen dat het bij de eindgebruiker komt. Dat kun je zelf doen of je kunt er een professionele organisatie voor inschakelen. Beide hebben hun voor- en nadelen.
Biblioscope biedt voor elk wat wils en je bepaalt en betaalt wat jou het beste uitkomt. Wij bieden de volgende mogelijkheden.

 DirectBoek    Je verkoopt en verzendt je boek of ander product zelf. Door je aan te melden bij DirectBoek kan zowel de consument als de boekhandel zien wat voor soort product het is, wat het kost en hoe en waar het besteld kan worden. Je product moet wel een deldig ISBN of EAN hebben. Meld je titel hier aan. 
 CB Logistics    Je stuurt een aantal exemplaren (van een fysiek product) of een bestand (van een digitaal product) naar CB Logistics, zij handelen het complete distributieprocess af en verrekenen de kosten en opbrengsten met jou. Wij bieden je een voordelig alternatief voor een eigen CB-aansluiting via ons distributiecluster. Meld je hier aan voor deelname aan ons cluster.
 Bol.com    Binnenkort beschikbaar. Je verkoopt je product via Bol.com en zorgt zelf voor de verzending.  
 Boekenroute    Binnenkort beschikbaar. Je verkoopt je product via Boekenroute en zorgt zelf voor de verzending.  
 Amazon    Binnenkort beschikbaar.